Tonhalas buci
7
2

Ez az isteni tonhalas buci a Frico Edam sajtjától lesz igazán felejthetetlen. Ha egy könnyű szendvicsre vágysz, legyen szó akár reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, akkor biztosan nem fogsz csalódni ebben a friss salátával teli szendvicsben.

 

Kategória: szendvics

Adag: 2

Elkészítési idő: 25 perc

Nehézségi szint: könnyű

 

ÖSSZETEVŐK

2 kerek buci

120 gramm tonhal (konzerv)

só, bors (ízlés szerint)

1/2  vöröshagyma (felaprítva)

1 fél citrom (kimagozva és felaprítva)

1 teáskanál mustár

1 csésze reszelt Frico Edam sajt

2 levél jégsaláta

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Öntsük le a tonhalról a konzerv levét, és tegyük egy közepes méretű tálba a felaprított hagymával, az apróra vágott, kimagozott citrommal, mustárral, a reszelt Edam sajttal, valamint a sóval és a borssal együtt.
  2. Vágjuk fel a bucikat, de ne vágjuk ketté. Töltsük meg a bucikat a tonhal keverékkel és jöhetnek a salátalevelek is. Ha készen vagy, nyomkodd kicsit össze a szendvicset, és máris tálalhatod!