Sült marhahúsos szendvics sajtos bagellel
1
1

Ehhez a kiadós szendvicshez a Frico diós, édeskés Maasdam sajtja illik legjobban. A házi kapros-majonézes öntet a savanyú uborkával és a karakteres Maasdam sajttal, valamint a puha, sajtos bagellel kiegészülve egészen új szintre emeli a szendvicskészítést.

Kategória: szendvics
Adag: 1
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi szint: könnyű

ÖSSZETEVŐK
1 evőkanál apróra vágott savanyú uborka
1 evőkanál aprított kapor
2 teáskanál majonéz
¼ teáskanál dijoni mustár (mustármagokkal)
1 sajtos bagel
2 szelet marhasült
1 szelet Frico Maasdam sajt
3 szelet paradicsom
2 levél jégsaláta

ELKÉSZÍTÉS:
1. Az öntethez keverd össze a majonézt, az apróra vágott uborkát, a kaprot és a dijoni mustárt.
2. Vágd ketté a bagelt, és kend meg a már elkészített majonézes öntettel.
3. A sült marhahússzeleteket, a paradicsomkarikákat, a Frico Maasdam sajtot és a jégsalátát rétegezve helyezd el egymáson, mindezt koronázd meg a bagel felső részével, és óvatosan nyomd össze, majd hidegen tálalva máris fogyasztható.