Pulykahúsos áfonyás-füstölt sajtos baguette
0
0

Ehhez a recepthez Frico füstölt sajtot használtunk. Olyan apró ötletek, mint a szárított áfonya egészen egyedivé teszik ezt az egyszerűen elkészíthető szendvicset. A füstölt sajt remekül harmonizál az áfonyával

Kategória: szendvics
Adag: 1
Elkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: /
Nehézségi szint: könnyű

ÖSSZETEVŐK
1 közepes baguette (hosszában kettévágva)
½ csésze fehér mustár levél (ha nincs, használj ruccolát vagy egyéb pikáns salátalevelet) só és bors
125g (4 szelet) pulykamell sonka
1 maréknyi aszalt áfonya
2 szelet Frico füstölt sajt
vaj
1-2 evőkanál bogyós (pl. áfonya) lekvár

ELKÉSZÍTÉS:
1 - Kend meg a kenyeret vajjal majd lekvárral és helyezd rá a salátaleveleket
2 - Vágd félbe a sajtszeleteket és tedd a salátára.
3 - Tedd a pulykamell sonkákat a tetejére, majd szórj rá aszalt áfonyát. Tedd rá a tetejét és jól nyomd össze. Hidegen tálald.